Nálunk, a Fészek Csillag Alapítvány műhelyében – amely a „Fészek” Fogyatékosok Nappali Ellátójának keretében működik -, megváltozott munkaképességű felnőttek kézműves termékeket készítenek. 

feszekcsillag kik keszitik1

Az idejáró fogyatékos személyek és segítőik együtt dolgoznak azon, hogy a kikerülő termékek mások számára is értéket képviseljenek. Ebben a kézműves műhelyben a termékek elkészítése során az itt dolgozó megváltozott munkaképességű munkatársak (autista, értelmi-, érzékszervi-, és mozgásfogyatékos személyek), képességeiknek megfelelő munkafolyamatokba különböző idő intervallumban kapcsolódnak be. 

feszekcsillag kik keszitik2

Van, aki a termékelőkészítésben, van, aki a kézműves tárgyaink összeállításában tud dolgozni. Fő tevékenységük a kerámia és méhviaszból készült termékek előállítása. Biatorbágy központi részén, helyben a kerámiaműhely melletti boltunkban vásárlóink betekintést kaphatnak az előállítási folyamatokba, láthatják az alkotókat is.

feszekcsillag kik keszitik 3
feszekcsillag kik keszitik4

Műhelyünk másik különlegessége, hogy nemcsak a bemutatott termékeket lehet nálunk megvásárolni, hanem egyéni vagy céges kívánságokat is igyekszünk teljesíteni. Reméljük, hogy webshopunk látogatói örömüket lelik termékeink megtekintésében és megvásárlásában. 

feszekcsillag keramia termekek

Webshopunk célja, hogy felhívjuk a figyelmet a fogyatékos emberek értékteremtő munkájára.

feszekcsillag diszek